جلسه مشترک با عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در این جلسه گفت: روحانیون عقیدتی سیاسی خودشان باید در قرآن و حدیث خیس‌خورده باشند و یک دور تفسیر دیده باشند. از استفاده دکوری از قرآن عبور کنیم. منبرهای ما باید قرآن و تفسیر باشد. نه اینکه فقط شروع جلسات ما با چند آیه از قرآن باشد، باید قرآن را جدی بگیریم و برای کتاب خالق باید بیش از کتاب مخلوق ارزش قائل شویم.

استاد قرائتی با بیان اینکه، مرد تحول نیاز است نه فقط طرح تحول، گفت: کسانی باید متولی نهضت تفسیر باشند که فارغ و عاشق باشند، روحانیون سپاه نباید اداری شوند و وجهه طلبگی خود را دست بدهند و پشت میز شوند.

وی در پایان تصریح کرد: شروع نهضت تفسیر باید با انتخاب سوره و آیات با جاذبه باشد.

حجت الاسلام والمسلمین چاوشی در ادامه گزارشی درباره همکاری خوب همکاران عقیدتی سیاسی در سال‌های گذشته ارائه داد و گفت: هر ساله ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر از روحانیون تحت پوشش این دوره‌ها قرار گرفته‌اند. در دو سال متوالی یکی از معیارهایی که سبب شد عقیدتی سیاسی سپاه در بین سایر عقیدتی‌سیاسی‌ها دارای رتبه شود، برگزاری همین دوره‌های بیان بوده است و سپاه این موضوع را جدی گرفته است. در نظرسنجی‌ها نیز این دوره‌های بیان تفسیر مورد استقبال مخاطبین بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین حاج صادقی در ادامه جلسه پیشنهاد کرد: از حرکت آقای رئیسی در سازمان ملل و احترام ایشان به قرآن در حد توان تجلیل شود.

وی افزود: نیازمند همکاری با مجموعه شما هستیم. ما امکانات خوبی داریم ولی از نظر محتوایی نیاز به کمک داریم. سیزده هزار خانم شاغل در سپاه داریم، قریب به سه هزار روحانی شاغل داریم و حدود بیست هزار روحانی در سازمان بسیج داریم. طرح صالحین در بسیج در حال اجراست که استاد و مربی آن حدود بیست هزار نفر هستند، خواهران طلبه‌ای تحت پوشش دوره‌های ما هستند که بعضاً انگیزه‌ی بیش‌تری نسبت به برادران دارند. بالغ بر ده دانشگاه و مراکز متعدد آموزشی در سپاه داریم که علاوه بر دروس وزارت علوم، درسهایی را خودمان اضافه کرده‌ایم و آمادگی داریم که درس‌های معارف ما قرآنی شود.

حجت الاسلام والمسلمین غلامرضایی در پایان بیان کرد: از سال ۱۳۹۹ هست که با ستاد تفسیر همکاری می‌کنیم، بحمدالله اساتید خوبی از طریق ستاد تفسیر به ما معرفی شده است و روز به روز این دوره‌ها در حال ارتقاء است و به نقطه‌ای رسیدیم که برگزیدگانی از میان روحانیون ما به دوره‌های عالی شیوه بیان تفسیر راه یافته‌اند و شروع خوبی داشته‌ایم.

وی افزود: آنقدر که برای حفظ و قرائت و تجوید و اینها وجود دارد برای بحث محتوایی و نرم افزاری قرآن همیت وجود ندارد که اگر بشود در این خصوص برنامه‌ریزی کرد، مناسب خواهد بود.

در پایان جلسه مقرر شد: گزارش کاملی از فعالیت‌هایی که تا امروز در زمینه تفسیر قرآن و نماز و مهدویت انجام شده است جهت جلوگیری از دوباره‌کاری توسط عقیدتی سیاسی سپاه به ستاد ارسال گردد.

همچنین مقرر شد لیست رده‌های مختلفی که در سپاه حضور دارند (گروه‌های مختلف مخاطبین) در اختیار ستاد اقامه نماز جهت برنامه‌ریزی دوره‌های آموزشی قرار داده شود.

همچنین روحانیون زیرمجموعه سپاه کتاب مهارت معلمی را بخوانند و آزمون بدهند و سلسله سخنرانی‌هایی از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی درباره شیوه‌ بیان تفسیر بدون آرم و انحصار توسط سپاه ضبط و تهیه و تدوین گردد و موضوعاتی از سوی عقیدتی سیاسی سپاه به مجموعه ستاد تفسیر ارسال شود تا آیات متناسب گزینش و ارائه گردد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.