معادشناسی -17، بهم خوردن نظام طبیعت – 2

موضوع: معادشناسی -17، بهم خوردن نظام طبیعت – 2
تاریخ پخش: 71/01/09

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بحث ما، در ماه رمضان آمادگی مردم برای شنیدن بحثهای معاد بیشتر است. گاهی معلم به شاگردانش نمره ی20 می‌دهد. آنجایی که نمره‌ی 20 می‌دهد زیر نمره‌ی 20 اگر نصیحت کند اثر می‌کند. اما وقتی که معلم به خاطر نمره‌ی بد نمره‌ی صفر به شاگردانش می‌دهد زیر نمره‌ی صفر هیچ نصیحتی نمی‌کند. زمان شناسی مسأله‌ای است که در تبلیغ و معلم و مبلغ و واعظ باید عنایت کند.
1- معاد را فراموش کرده‌ایم
روی معاد بسیار تکیه کرد. یک ششم قرآن راجع به معاد است. پیش بینی من این است که اگر یک ششم آیات قرآن در مورد معاد است پس یک ششم سخنرانیها باید راجع به معاد باشد. اما حرف‌های ما یک ششم آن راجع به معاد نیست. به همین خاطر »نَسُوا یَوْمَ الْحِسابِ« (ص/26) شده‌ایم. نه »لا یُؤْمِنُ بِیَوْمِ الْحِسابِ« (غافر/2) ما ایمان داریم اما فراموش کرده‌ایم روز حساب را. پس گاهی باید برای ما یادآوری شود. خدا برای یادآوری ما گاهی یک فشاری روی مغز ما آورده تا یاد بیاوریم. تا اینکه روح من متوجه بشود، جسم من را عوض میکند تا اینکه روح من عوض شود. خدا می‌بیند ما خواب هستیم، آخرش کله‌ی ما را می‌گیرد و به زمین می‌زند. (سبحان ربّی الاعلی و بحمده) اما ما بیدار نمی‌شویم.
گاهی وقتها می‌گوید: رویت را به قبله بکن. بعد می‌گوید: خم شو، رکوع. نه فایده‌ای ندارد. سجده، سجده. در حج می‌گوید: لباست را عوض کن لباس احرام بپوش. این تغییراتی که خدا به ما می‌دهد به خاطر اینکه بلکه تغییراتی در روح و مغز ما ایجاد بشود. مقداری از حرفهایمان مانده. در مورد آن صحبت می‌کنیم. بعد هم می‌رویم راجع به صحنه‌های برزخ و قیامت. گفتیم: آسمان محکم شل می‌شود. خورشید »سراجاً وهّاجاً« (نبا/13) می‌شود »اذا الشّمس کورت« (تکویر/1) تنظیم فاصله‌های بین ستاره‌ها و ماه هست »لاَ الشَّمْسُ یَنْبَغی‌ لَها أَنْ تُدْرِکَ الْقَمَرَ وَ لاَ اللَّیْلُ سابِقُ النَّهارِ وَ کُلٌّ فی‌ فَلَکٍ یَسْبَحُونَ« (یس/40) این فاصله از بین برداشته می‌شود. آسمان زیبا که با ستاره‌ها قشنگ است دخان می‌شود. اینها را گفتیم.
راجع به کوه: زمین لرزه می‌شود. »إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزالَها وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها« (زلزله/1 و2) زمین سنگینی‌هایش را بیرون می‌دهد. این زمینی که ما فکر می‌کردیم ساکت است بعد معلوم می‌شود که همه‌ی ذراتش آنتن بوده و همه‌ی حرفهای ما را شنیده و یکی از شاهدها شده است. حالا شهادت زمین چگونه است. آیا شهادت زمین به طور طبیعی است. مثلا ً تنه‌ی درخت وقتی بریده می‌شود مشخص می‌شود که چند سال دارد یا مثلا ً رنگ زرد شهادت بر مریضی و یا رنگ سرخ شهادت بر غضب می‌دهد. آیا شهادت این است؟ شاید.
2- در روز قیامت همه چیز شعور دارد
و معنای بهتر از این شاید این است که »إِنَّ الدَّارَ الْآخِرَهَ لَهِیَ الْحَیَوانُ« (عنکبوت/64) روز قیامت همه چیز شعور پیدا میکند. قرآن می‌گوید: روز قیامت پوست انسان حرف می‌زند. می‌گوید: »لِمَ شَهِدْتُمْ عَلَیْنا« (فصلت/21) اینجا چرا علیه من شهادت میدهی.
می‌گوید: من تقصیر ندارم. خدا من را به نطق درآورد. برای ما که مومن خدا هستیم هیچ مسأله‌ای نیست که روز قیامت زمین شهادت بدهد. حضرت موسی عصایش را انداخت و اژدها شد. نه یک کلمه کمتر و نه بیشتر. خدا می‌تواند جماد را به صورت حیوان در بیاورد.
نیمه‌ی شعبان بود. در یکی از سفرهای خارجی بحثی شد که چطور خدا به امام زمان بیش از هزار سال عمر می‌دهد. یعنی می‌شود؟ گفتم: بله، خداست. پهلوی قدرت خدا بله. همچین چیزی خلاف علم نیست. ما در علم نداریم که عمر چقدر باید باشد. یک مثل زدم هم خندید و هم نمیتوانست چیزی بگوید گفتم: ببینید شما فاصله‌ی دم ابروی بنده، آخر ابرو تا چشم چقدر فاصله است، موی آخر ابرو هیچ وقت بلند نمی‌شود. از اول تا آخر عمر همین است که هست. اما موی صورت که بغل ابروست در هر شبانه روز بلند می‌شود اصلاح میکنی باز هم بلند می‌شود. یک نان و یک آب میخوری، این هم یک پوست. اما خدا اراده کرده که اینگونه باشد. خدا اراده میکند که یکی عمرش ده برابر عمر دیگری باشد. دست خدا که بسته نیست. یهودیها می‌گفتند: »یَدُ اللَّهِ مَغْلُولَهٌ« (مائده/6) خدا فقط باید بخواهد. همین که خدا خواست دیگر چانه نزن.
3- خبر آوردن هدهد برای سلیمان
ما هستی را بیشعور میدانیم. اما هستی شعور دارد. قرآن می‌گوید: هدهد آمد پهلوی سلیمان گفت: سلیمان داشتم پرواز میکردم از یک کشوری میآمدم، مردم آن کشور؛ »أَحَطْتُ بِما لَمْ تُحِطْ بِهِ« (نمل/22) احاطه دارم به علومی که تو پیغمبر خبر نداری. »وَ جِئْتُکَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ« از کشور سبا یک خبر دست اول و محکم آورده‌ام. »إِنِّی وَجَدْتُ امْرَأَهً تَمْلِکُهُمْ« (نمل/23) داشتم پرواز میکردم یک خانمی در کشور سبا پادشاه بود. »وَ أُوتِیَتْ مِنْ کُلِّ شَیْ‌ءٍ« همه چیز این خانم داشت. »وَ لَها عَرْشٌ عَظیمٌ» (نمل/23) یک کاخ مهمی داشت. »وَجَدْتُها وَ قَوْمَها یَسْجُدُونَ لِلشَّمْسِ« (نمل/24). اینها خورشیدپرست بودند. »وَ زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطانُ أَعْمالَهُمْ« شیطان کارهایشان را پهلویشان خوب جلوه داده بود. از این چه میفهمیم؟ از این 16 تا نکته میفهمیم. من طلبه‌ی عادی 16 تا نکته میفهمم.
4- نکاتی از داستان هدهد و سلیمان می‌توان فهمید
1- سلیمان را می‌شناسد.
2- علم سلیمان را هم خبر دارد. فلذا گفت: علم تو پهلوی من ناقص است. یک چیزی می‌دانم که تو نمی‌دانی. سلیمان هم هیچ چیز نگفت. و لذا داریم: در هر جا پیغمبر در برابر کاری سکوت کرد معلوم است که اشکال ندارد و درست است. به سلیمان گفت: احاطه‌ی علمی دارم به چیزی که توی سلیمان احاطه نداری. پس خداوند می‌تواند به هدهد چیزی بفهماند و خبری بدهد که سلیمان بیخبر باشد. و میداند که این خبر را باید به پیغمبر بگوید. از این معلوم می‌شود که هدهد زن و مرد را میشناسد. فقیر و غنی را میشناسد، چون که گفت: آن زن شاه شده. تاج و تخت را میشناسد »و لها عرشُُُُ ُ عظیم«(نمل/23)
هدهد خورشید را میشناسد و میداند که عبادت خورشید کار زشتی است و میداند که این کار زشت را باید شکایتش را به سلیمان برساند.
اینها همه‌اش متن وحی است. شما که خیال میکنید این هدهد بیشعور است! نه این شعور دارد. ما سمیعیم و بصیریم. . . . با شما نامحرمان خاموشیم.
5- زمین و کوه‌ها در هنگام قیامت
دنیا همه‌اش دنیای شعور است. »وَ أَخْرَجَتِ الْأَرْضُ أَثْقالَها« (زلزله/2) »یَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ أَخْبارَها« (زلزله/4) زمین خبر می‌دهد. یک مرتبه صدای زمین آرام بلند می‌شود. روز قیامت اول زلزلت. زلزله می‌شود و بنیه‌ی زمین شل می‌شود و کوه‌ها کنده می‌شود. سیّرت، راه میافتد. و در هم کوبیده می‌شود. شن می‌شود. شنها فشار می‌آورد. »وَ تَکُونُ الْجِبالُ کَالْعِهْنِ الْمَنْفُوشِ« (قارعه/5) پنبه می‌شود. بعد قرآن میفرماید: »وَ‌تری الْأَرْضَ بارِزَهً« (کهف/47) زمین دیگر پهن و روشن است دیگر پستی و بلندی ندارد. »یَوْمَ تُبَدَّلُ الْأَرْضُ غَیْرَ الْأَرْضِ« (ابراهیم/48) زمین قیامت غیر از این زمین است. »وَ هُوَ الَّذی مَدَّ الْأَرْضَ« (رعد/3) زمین کش پیدا میکند. حالا اینها دور است یا نزدیک. می‌گوید: »وَ سُیِّرَتِ الْجِبالُ فَکانَتْ سَراباً« (نباء/20) انگار که خیال میکردی که کوه بود. »إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً« (معارج/6) خیال نکن قیامت دور است.
قرآن 15 دفعه گفته: »بَغْتَهً« یعنی یک مرتبه است غافلگیر کننده است. بین ما و مردن فرق ما یک نفس است. رابطه‌ی ما با قیامت یک نفس است.
6- قبض روح
راجع به مسأله‌ی برزخ. اصولا ً وقتی که روح از بدن ما گرفته می‌شود چه کسی را قبض روح میکند. در قرآن سه تا آیه داریم:
1- خدا روح را می‌گیرد.
2- «یَتَوَفَّاکُمْ مَلَکُ الْمَوْتِ» (سجده/11) ملک الموت روح را می‌گیرد.
3- فرشته‌های دیگر روح را می‌گیرند.
همه‌اش درست است. شما اگر گفتی: کلید قفل است درست است. اگر گفتی: مچ من قفل است باز هم درست است. اگر گفتی: دست راستم قفل است باز هم درست است. چون کلید توی دست راست است و دست در بدن است. فرشتگان هم زیر نظر عزرائیل و عزرائیل هم زیر نظر خدا است. بنابراین همه‌اش درست است.
روایاتی هم داریم که: افراد فرق می‌کنند مثل دعوت. گاهی شخصیت در حدی است که خود طرف میرود و دعوتش میکند. گاهی آدم بچه‌اش را می‌فرستد. گاهی هم تلفنش بکنی کافی است. یک سری افراد را خداوند قبض روح می‌کند، یک سری را عزرائیل، یک سری را هم فرشته‌ها. در نظام خدا تشکیلاتی هست.
ما رفته بودیم در یکی از کشورها. به ما میگفتند: تو چه کاره هستی؟ گفتیم: ما هیچ کاره. نماینده‌ی امام در نهضت سوادآموزی هستم. میگفتند: همپای تو چه کسی است؟ گفتم: شما که امام ندارید که نماینده داشته باشد، من همتا ندارم! گفتم: حالا چه کار دارید؟ گفتند: آخر یک کسی همتای تو باید بیاید و با تو حرف بزند.
ولذا در شب قدر هم در سوره‌ی انّا انزلنا می‌گوید: «تنزّل الملائکه و الروح» (قدر/4) روح هم همان ملائکه است اما حساب ملائکه فرق می‌کند. خدا یک خط ویژه باز کرده. مثلاً در میان عبادات خدا برای نماز خط ویژه باز کرده. خدا درباره‌ی نماز می‌گوید: »الرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَ الْمُؤْمِنُونَ یُؤْمِنُونَ» (نسا/162) اما در نماز نگفته(مقیمون) گفته: »الْمُقیمینَ« یا مثلاً داریم: نسک یعنی عبادت، کافی بود بگوید: (نُسکی) می‌گوید: نه حساب نماز جداست. گفته: »إِنَّ صَلاتی‌ وَ نُسُکی‌«(انعام/162) نماز من و عبادات من.
خوب نماز هم جزء خیرات است. بله درست است. اما حساب نماز حساب ویژه دارد. خدا برای کسانی حساب ویژه باز میکند که آنها هم برای خدا حساب ویژه باز میکنند.
داریم که: مردمی هستند که در طول سال 100 تومان 200 تومان که گیرشان می‌آید می‌گذارند کنار و می‌گویند: (هذا الحجّ) این مال حج. در طول سال پولش را کنار می‌گذارد. این مال محرومان. »وَ الَّذینَ فی‌ أَمْوالِهِمْ حَقٌّ مَعْلُومٌ« (معارج/24) وقتی پول دستش می‌آید نمی‌گوید: همه‌اش مال خودم است می‌گوید: این مال یتیم یا محروم. علاوه بر خمس و زکات.
7- کیفیت عالم برزخ
ورود به عالم برزخ، در برزخ روح از ما گرفته می‌شود. پوست بدن انسان هر چند سال یکبار سلولهایش عوض می‌شود اما خودمان همان خودمان هستیم. روح ما مستقل است، در برزخ هم وقتی استخوان‌های ما می‌پوسد روح ما مستقل است. اگر یک کسی به کسی سیلی زد و بعداً بعد از چند سال ماشینش را عوض کرد و لباسش را عوض کرد نمیتوانیم بگوییم که آقا این پوستش عوض شده نه روح مستقل است.
بنابراین وقتی می‌میریم پوست ما میرود. ما دو تا بدن داریم. یک بدن سنگین یک بدن سبک. بدن سنگین همین است که الآن پای تلویزیون حرفهای من را گوش می‌دهی. بدن سنگین همین است که اگر در آب بیفتی مثل آجر می‌روی ته آب. اما بدن سبک اینکه پنج دقیقه‌ای به خواب می‌روی و در خواب هم می‌بینی که رفتی آمریکا. خیلی‌ها شنا بلد نیستند اما خواب می‌بینند شنا می‌روند.
ما در دنیا با بدن سنگین زندگی می‌کنیم. در خواب با بدن سبک زندگی می‌کنیم.
پس تا بیدار هستیم زندگی با بدن سنگین. در خواب بدن سنگین میافتد روی تشک؛ با بدن سبک در یک غالب دیگر مشغول فعالیت می‌شوید. دو مرتبه وقتی بیدار هستی آن روح برمیگردد به بدن سنگین، در دنیا زندگی با بدن سنگین است. در برزخ زندگی با بدن سبک است، در قیامت دو مرتبه همین استخوان پوسیده‌ها درست می‌شود و باز زندگی با بدن سنگین. بنابراین دو رقم بدن داریم. و لذا روایات زیادی که زندگی در برزخ با بدن سبک است.

«والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

لینک کوتاه مطلب : https://gharaati.ir/?p=2013

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

fitur baru atur rtp live pemain pgsoft abc1131gopay solusi deposit cepat di abc1131pola rtp sugar rush abc1131 cuan maksimalmahjong wins 3 abc1131 jadi solusi stres finansialjackpot tiba tiba dragon hero dice rp289jutafitur sportsbook awsbet untung stabil harianfokus baccarat pagi cuan sore langsung dipakaiteknik 6 spin mahjong wins 3 cuan kilatstrategi rtp gabungan ampuh bikin cuan beruntunrtp live senjata utama main cerdas di awsbetkeajaiban game online yang mengubah modal 20 ribu menjadi puluhan jutapg soft buka rahasia bocoran scatter hitam penantian panjang akhirnya berbuah jackpot besarwow mahjong wins 3 sensasi game online 10 menit yang bikin rekening langsung gendut dengan scatter hitamnyaterbongkar trik dapatkan naga keberuntungan pg soft yang sering dilewatkan pemain pemula5 tanda kamu akan dapat scatter hitam di mahjong wins nomor 3 selalu terjadi sebelum jackpotgame pg soft keajaiban di jam ini scatter hitam muncul lebih sering dan cuan gede tanpa bataswajib dicoba rahasia spin dan bet yang memicu scatter hitam di game online pg softpg soft mahjong wins 3 lagi panas banyak pemain cuan puluhan juta berkat fitur barumahjong wins 3 mode baru yang hadirkan scatter hitam dalam setiap spin bikin penasaran setiap pemainjangan pernah lewatkan kombinasi ini scatter hitam mahjong wins 3 paling sering muncul saat itupola maxwin mahjong ways versi bang jarwowild emas mahjong ways trik pendekar awsbetcara progresif menang mahjong ways awsbetcara gampang naikkan saldo mahjong waysmodal receh wd jutaan mahjong wins3strategi scatter hitam mahjong wins maxwinguru methodist pakai pola reza arap wins3saldo atm naik main mahjong wins viralsistem taruhan menang mahjong ways2baca pola rtp mahjong ways2 pemularumus rtp mahjong wins3 viral 2025strategi mahjong ways hari ini wd cepatasn bocorkan pola mahjong ways2 jabarterbongkar pola spin mahjong waysterungkap pola scatter hitam di mahjong ways 2 yang bikin auto maxwinmodal receh wede gedeh main mahjong wins 3cerita cuan scatter pertama jackpot besar menyusul di mahjong ways 2modal paspasan cari scatter hitam dan menang banyak di mahjong ways 2mahjong wins 3 buka gerbang cuan lewat scatter bertubi tubibangun pagi langsung jackpot scatter di mahjong wins 3 emang gilarahasia kemenangan besar dengan scatter mahjong ways 2 dalam 5 putaranawsbet scatter sahur mahasiswa mahjongtukang kopi ciamis cuan mahjong wins3shift malam rpt mahjong ways awsbetangkot makassar menang wild west goldguru honorer tabungan mahjong ways2tukang parkir scatter mahjong abc1131jamilah gates olympus rp115 juta abc1131aldi kuli maxwin sweet bonanzaibu kos trik mahjong wins3 harianguru honorer aztec rp98 juta pgsoftscatter hitam tembus 5 kali mahjong ways 2 jadi mesin cuan terbarujangan di skip fitur cuan mahjong wins 3 lagi wangi sepanjang harimain 15 menit di mahjong ways 2 auto dapat jepe naga hitamrahasia jackpot besar mahjong wins 3 teknik pola scatter hitam yang terbukti menguntungkanmain mahjong ways 2 sambil rebahan bisa langsung jadi jutawancerita cuan dari pemain mahjong ways 2 jackpot meledak tengah malamjangan lewatkan mahjong ways 2 sedang gacor pol dengan scatter nagacuma modal nekat pemain mahjong wins 3 kantongi 97 juta dari 10 ribumain santai duit datang mahjong ways 2 beneran ada fitur cuan maxwenmahjong ways 2 lagi panas jangan sampai kamu ketinggalan momen jackpotjp hitungan detik mahjong winsjackpot depan mata mahjong wayskaya mendadak mahjong ways 2bukan modal janji mahjong winsjackpot melesat mahjong waysledakan kemenangan mahjong wins 3anak gen z ini buktikan mahjong wins 3 sebagai mesin penghasil cuan paling stabilcuma modal receh main mahjong auto jadi sultanmahjong ways 3 buruh semarang cuan 132jtpola spin diamond baccarat grab bekasiibu kos jogja menang sweet bonanzapola maxwin olympus subuh mahasiswa ugmtiktok malam mahjong wins double maxwinscatter emas ojol jakarta teknik 3xspinpatch baru starlight princess x10000pola aneh dragon hero mantan satpamkesalahan main olympus pria lampungteknik tidur bangun spin mahjong 256jt2225 mahjong jangan lengah2226 mahjong mental juara2227 mahjong tetap gacor2228 olympus debut perdanaheylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbetheylink kapten76heylink mpoxoheylink garuda76garuda76asiaklubmacauklubrawit303ABC1131mpoxlABC1131 AMPSLOT MPO DANApondok88link jp gacorslot thailandsitus gacor maxwin