آشکار شدن حق و باطل در دنیا

1- ایمان ساحران به حضرت موسی علیه السلام
2- خنثی شدن توطئه دشمنان پیامبران
3- حق، آب است و باطل، کف روی آب
4- نقشه مأمون برای انزوای امام رضا علیه‌السلام
5- عبرت گرفتن از ماجرای یوسف و برادرانش
6- ارزش استقلال و آزادی در اداره کشور
7- جوانان، امانت‌های خداوند در نزد والدین و حاکمان

موضوع: آشکار شدن حق و باطل در دنیا – اریخ پخش: 04/05/97

بسم الله الرحمن الرحیم
«الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی؛ لحمدلله رب العالمین بعدد ما احاط به علمه»

یک آیه در قرآن داریم می‌گوید: هرچه در دلتان هست بیرون می‌کشم و چیزی مخفی نمی‌ماند. آیه‌اش این است «الله» الله را می‌شناسید. «مُخرج» یعنی خارج می‌کنم. چه چیزی را خارج می‌کنم؟ «اللَّهُ مُخْرِجٌ ما کُنْتُمْ‏ تَکْتُمُون‏» (بقره/72) هرچه را پنهان کردی، خدا بیرون می‌کشد. یعنی توطئه‌ها کشف می‌شود و تابلوها، شعارها همه لو می‌رود. اگر شما در یک مزرعه‌ای اسفناج کاشتی ولی تابلو زدی کاهو کاهو، وقتی برگش درآمد همه می‌فهمد اسفناج است. یعنی گذشت زمان، تاریخ، قصه را روشن می‌کند. نمونه‌های قرآنی‌اش را برای شما بگویم که چقدر خدا مشت‌ها را باز کرده است. گرچه خدا ستار العیوب است اما گاهی مشت را باز می‌کند. که طرف حساب نکند که هیچ چیزی به کسی نیست.
1- ایمان ساحران به حضرت موسی علیه السلام
چند نمونه قرآنی:
1- فرعون تمام متخصص‌ها و ساحرهای فوق تخصص را از بلاد جمع کرد، گفت: من می‌خواهم با سحرو جادو آبروی موسی را بریزید. موسی عصا می‌اندازد اژدها می‌شود و شما هم با سحر و جادو مقابله به مثل کنید. قرآن می‌گوید: «سحّار» ساحر یعنی سحر می‌کند، سحّار یعنی کارش سحر است. علیم، فوق تخصص است. متخصص است. همه ساحرها را دعوت کرد. ساحرها گفتند: ما اگر آبروی موسی را بریزیم،
فرعون ساحرها را دعوت کرد، با سحر و جادو موسی را رسوا کنند اما خدا مشت را باز کرد، موسی همین که معجزه‌اش را نشان داد، «فَأُلْقِیَ‏ السَّحَرَهُ ساجِدِینَ» (شعرا/46) همه به سجده افتادند. «قالُوا آمَنَّا» ایمان آوردند.
2- خداوند در انقلاب چقدر مشت را باز کرده است. کسانی که شعارهایی می‌دادند، به مرور زمان هی ریزش کردند و کسانی ثابت ماندند، سامری از طلا و نقره‌ها یک گوساله و مجسمه‌ای ساخت چون مجمسه سازی هنرمندی بود، با هنرش نقش منفی بازی کرد. هوا که وارد ریه این گوساله می‌شد سوت می‌کشید، گفت: «هذا إِلهُکُم‏» (طه/88) خدای شما همین گوساله است. مردم سراغ گوساله پرستی رفتند. ولی یک مرتبه حضرت موسی آمد و گفت: «لَنُحَرِّقَنَّهُ» (طه/97) گوساله را آتش می‌زنم. «ثُمَّ لَنَنْسِفَنَّهُ فِی الْیَمِّ نَسْفاً» خاکسترش را به دریا می‌ریزم. یعنی یک برخوردهای انقلابی!
گفتند: حیف است قبر رضاشاه را خراب کنیم. ساختمان است، موزه کنیم، کتابخانه کنیم این ساختمان را، امام فرمود: این قبر باید ریشه‌اش کنده شود. گوساله سامری طلا بود، پیغمبر فرمود: من این را می‌سوزانم و خاکسترش را به دریا می‌ریزم. یعنی چه؟ گاهی وقت‌ها باید طلا را هم آتش زد. مجسمه‌هایی که ابراهیم خراب کرد، بت‌ها، از نظر هنری ارزش داشت. هر مجسمه‌ای اگر الآن بود خدا می‌داند چقدر می‌خریدند. اما ابراهیم همه را خراب کرد. روز فتح مکه بت‌هایی که حضرت علی شکست ارزش داشت.
2- خنثی شدن توطئه دشمنان پیامبران
آتشی را روشن کردند ابراهیم را بسوزانند، خداوند آتش را خاموش کرد، «یا نارُ کُونِی‏ بَرْداً وَ سَلاماً» (انبیاء/69)، «وَ أَرادُوا بِهِ کَیْداً» (انبیاء/70) عربی‌هایی که می‌خوانم قرآن است. طراحی کردند، «فَجَعَلْناهُمُ الْأَخْسَرِینَ» نه «خاسرین»، قرآن می‌گوید: خیلی پول خرج کردند که جلوی حرکت پیغمبر را بگیرند. «یُنْفِقُونَ‏ أَمْوالَهُمْ لِیَصُدُّوا عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ فَسَیُنْفِقُونَها» (انفال/36) در آینده هم پول خرج خواهند کرد. اما «ثُمَّ تَکُونُ عَلَیْهِمْ حَسْرَهً» هرچه پول خرج کردند نشد. قبرستان بقیع بود. یکی از آخوندهای وهابی، فیلم مارمولک آن زمان در ایران بود. یکی از آخوندهای وهابی به من گفت: مارمولک، مارمولک، من به ایرانی‌ها گفتم: برای سلامتی مارمولک صلوات! یک صلواتی فرستادند این آخوند وهابی گورش را گم کرد. 43 رادیو به امام در زمان جنگ جسارت می‌کرد و43 رادیو از صدام تجلیل می‌کردند. بالاخره تاریخ گذشت، کدام ماندگار شدند؟ اسلام دشمن دارد و دائماً دشمنان بیکار نیستند. یک سال گفتند: این جمعیتی که 22 بهمن راهپیمایی آمدند، اینها را ساندویچ دادند! ساندویچ گرفتند خوردند و به راهپیمایی آمدند. از رضاشاه برای شما بگویم.
قبرستان بقیع را خراب کردند. مردم ایران در خیابان ریختند تظاهرات کنند. رضاشاه از این مردم عکس گرفت و به خارج فرستاد و گفت: مردم ایران به خیابان ریختند که ما قاجاریه نمی‌خواهیم، پهلوی می‌خواهیم. یعنی از راهپیمایی مردم که برای خراب کردن قبرستان بقیع بود، رضاشاه برای حکومت خودش استفاده کرد. تا حالا چه توطئه‌ای بوده که کشف نشده است. می‌شود ظاهرسازی کرد ولی لو می‌روند.
ناصرالدین شاه شبی یک افطاری به علمای تهران می‌داد. غلطی کرد علما گفتند: امسال افطاری ایشان نمی‌رویم. دربار نمی‌خواست بگوید: علما نمی‌آیند. گفت: بالاخره به یک نحوی جور می‌کنیم، چهار تا طلبه یک جایی پیدا می‌کنیم، صورت مسأله را درست می‌کنیم که بالاخره علما آمدند. یک مشت طلبه‌ی مصنوعی درست کردند، دنبال آیت الله مصنوعی می‌گشتند. یک خربزه فروش در سرچشمه بود. ریش‌های سفید و قشنگی داشت. به او گفتند: درآمدت چقدر است؟ گفت: ما دو برابر می‌دهیم، شما بیا یک دقیقه در این جلسه بنشین و بلند شو! این را آیت الله کردند، لباس پوشاندند و بالاخره افطاری خوردند و دربار به ناصرالدین شاه گفتند: علما آمدند افطاری خوردند و رفتند، گفت: نباید بروند، بایستند من حرف دارم. گفت: اینها همه منبر دارند. بعد از افطار همه مسجد دارند. گفت: الا و لابد من باید اینها را ببینم. بالاخره آمد و آخر جلسه، در جلسه خربزه بود. ناصرالدین شاه یک خرده خربزه برداشت بخورد، دید مزه ندارد. گفت: مأمورین عرضه نداشتند خربزه‌ی شیرین پیدا کنند برای علما، خربزه شیرین نیست. یک مرتبه خربزه فروشی که آیت الله شده بود، گفت: بگو بیاید دکان خودم! خربزه خوب به او می‌دهم. گفت: مگر شما خربزه فروش هستید؟ گفت: بله اینها یک مبلغی به من دادند گفتند: امشب آیت الله شو! «اللَّهُ مُخْرِجٌ ما کُنْتُمْ‏ تَکْتُمُون‏»
3- حق، آب است و باطل، کف روی آب
قرآن می‌گوید: حق آب است و باطل کف روی آب است. کف روی آب تمام می‌شود و آنچه مفید است، آب می‌ماند. شیطان دائماً، حتی انبیاء که می‌خواهند کاری بکنند، هر آرزویی پیغمبر دارد شیطان القاء می‌کند. شیطان چند رقم برخورد می‌کند. نسبت به انبیاء نمی‌تواند پهلویشان برود. «القی» یعنی پرتاب ‌می‌کند. یک وسوسه‌ای را القاء می‌کند. این برای انبیاء، آدم‌های مؤمن را شیطان کنارشان می‌رود و هل می‌دهد. «مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ‏ الشَّیْطانِ» (اعراف/201) تماس ‌می‌گیرد. این هم برای مؤمنین، شیطان وارد آدم‌های معمولی می‌شود. «یُوَسْوِسُ‏ فِی صُدُورِ النَّاسِ» (ناس/5) فی یعنی درون، آدم‌های فاسق را درونشان که رفت، دیگر بیرون نمی‌آید. «فَهُوَ لَهُ‏ قَرِینٌ» (زخرف/36) یعنی چند رقم برخورد داریم. انبیاء را پرتاب می‌کند وسوسه را، مؤمنین را هل می‌دهد. افرادی عادی را در روحشان رخنه می‌کند، افراد فاسق را شیطان که رفت، می‌ایستد. طوری که کم کم خود ایشان شیطان می‌شود. فکر شیطانی، نگاه‌ها شیطانی، حرف می‌زند شیطانی، «مِنَ‏ الْجِنَّهِ وَ النَّاسِ» خود این دیگر یک پارچه شیطان می‌شود. «شَیاطِینَ‏ الْإِنْسِ وَ الْجِن‏» (انعام/112) این انسان است ولی سر تا پایش… ولی بالاخره، «وَ مَکَرُوا وَ مَکَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَیْرُ الْماکِرِین‏» (آل‌عمران/54) قرآن می‌گوید: هرچه حیله بزنید، من حیله‌ها را خنثی می‌کنم، یک مثال بزنم.
پزشک بالای سر بیمار می‌آید می‌گوید: این شربت را دوساعت به دو ساعت بخور. فردا صبح می‌آیم تو را می‌بینم. بیمار شربت را نمی‌خورد. فردا صبح می‌بیند دکتر می‌آید، می‌گوید: چرا شربت را نخوردی؟ برمی‌دارد یک مقدار از شربت را در دستشویی می‌ریزد، یک لیوان آب رویش می‌ریزد برود. سر شیشه خالی می‌شود. دکتر می‌گوید: شربت را خوردی؟ می‌گوید: مگر نمی‌بینی سر شیشه خالی است؟ این مریض می‌گوید: کلاه سر دکتر گذاشتم در حالی که سر خودش کلاه گذاشت «وَ مَکَرُوا» این فکر می‌کند…
قدیم که سنگ نبود با کلوخ در یک کفه ترازو می‌گذاشتند، آن کفه را با سنگ‌های دیگر، نخود و لوبیا و سنگ‌های کوچک وزن می‌کردند. کیلو و دو کیلو نبود. من بچه بودم و یادم هست. یک کسی آمد شکر بخرد، گفت: مثلاً این مقدار شکر، یک سنگی گذاشت. شکر فروش رفت شکر بیاورد. تا رفت آخر مغازه شکر بیاورد. این مشتری کلوخ را برداشت و هی به زبانش مالید. مثنوی می‌گوید: این فکر می‌کند کلوخ صاحب دکان را خورده است، این از شکر خودش کم می‌شود. این در دنیای خیال فکر می‌کند سنگ او کم شد، شکر خودش کم شد. خیلی از چیزهایی که ما زرنگی می‌کنیم زرنگی نیست. به خارج جنس صادر می‌کنیم، رویش را میوه خوب می‌گذاریم و ته را میوه پوسیده می‌گذاریم. خارجی نگاه می‌کند می‌بیند جنس ایرانی است و زیرش با رویش فرق می‌کند. می‌گوید: دیگر از ایران معامله نکنید. هزار جعبه‌ی پرتقال پوسیده را می‌فرستد از میلیون‌ها جعبه محروم می‌شود. حدیث داریم رزق همه آدم‌ها از حلال اندازه‌گیری شده است، کسانی که ناخنک به حرام می‌زنند سهم حلالشان کم می‌شود. پیداست این جوان رزقش چقدر است. چقدر باید این جوان از عروس لذت ببرد یا عروس از این داماد چقدر باید لذت ببرد. مثلاً 822 بار، پنج هزار بار، آن مقدار معین شده است. این جوان ناخنک به حرام می‌زند. با یک دختری تماس می‌گیرد. دختر با پسری تماس می‌گیرد. آن مقداری که از حرام ناخنک می‌زند، ازدواجش عقب می‌افتد. هی می‌گویند: عروس لیسانس می‌گیرد، جهازیه‌اش جور نشده است. عمه عروس مرده، پدربزرگ داماد مرده است، همینطور هی عقب می‌افتد برای اینکه ناخنک زدی. من باید چقدر شکر وارد بدنم شود. یک جایی می‌بینم باقلوا هست و دوربین نیست. دو سه تا باقلوا را تند تند می‌خورم بعد دکتر می‌گوید: قندتان بالا رفته، خانه خودتان هم قند نخورید. چرا؟ برای اینکه به باقلوای حرام ناخنک زدم. بعد می‌گوید: قندتان بالا رفته، خانه خودتان هم قند نخورید.
4- نقشه مأمون برای انزوای امام رضا علیه‌السلام
در روزی هیچ عجله نکنید. هرچه باید برسد، می‌رسد. چرا امام رضا را به خراسان آوردند؟ مأمون الرشید گفت: امام رضا مدینه هست من دلواپس هستم بیاید مرو، استان خراسان، زیر نظر من باشد او را کنترل کنم. بعد به اسم اینکه امام رضا نذر کرده عبادت کند و گفته: تا یک سال ملاقاتی ممنوع، این هم دروغ که کسی ملاقات نکند، هرکسی هم ملاقات امام رضا می‌آمد می‌گفتند: امام رضا گفته: ملاقات ممنوع، نذر کرده با کسی حرف نزند! دروغ گفتند از مدینه ایشان را آوردند که تحت الشعاع قرار بگیرد. امام رضا مطرح شد، نامی از مأمون وجود ندارد. خدا قول داده است، «وَ الْعاقِبَهُ لِلْمُتَّقِینَ‏» (اعراف/128) بدن امام حسین را زیر سم اسب کردند، قبر امام حسین را کشاورزی کردند، می‌خواستند حسین محو شود. خود معاویه این کلمه از حلقومش بیرون آمد. گفت: «دفناً دفنا» من اهل‌بیت را دفن می‌کنم اثری از اهل‌بیت نباشد.
من به شام، دمشق رفتم، سراغ قبر معاویه. در یکی از این محله‌ها در یک خانه‌ای مرا راه ندادند، ولی بالاخره ما یک پولی دادیم، گفتیم: ما می‌خواهیم قبر معاویه را ببینیم. یک خانه کهنه خرابه، یک اتاق آنجا بود و قبر معاویه آنجا بود. هیچی یک سوسک هم آنجا نبود. اما حضرت رقیه قبرش را نگاه کنید. قرآن یک آیه دارد «أَنْ یُطْفِؤُا نُورَ اللَّه‏» (توبه/32) یک آیه داریم «َلِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّه‏» (صف/8)، «أَنْ یُطْفِؤُا» یعنی همین الآن می‌خواهند اسلام نباشد. «َلِیُطْفِؤُا» یعنی برنامه ریزی می‌کنند در آینده اسمی از اسلام نباشد. ولی «وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِه‏» (صف/8) خداوند نور خودش را تمام می‌کند و کار به توطئه او ندارد. چهل سال از انقلاب رفت، چقدر دشمنی کردند؟ هشت سال جنگ به کدام کشور… هشت سال حمله به کدام کشور می‌شد که خاکش را از دست نمی‌دهد؟ این کشورهایی که ما نگاه می‌کنیم یک ماهه خاکشان را ازدست می‌دهند، هشت سال به ما حمله شد. یک ماه به هرکشوری حمله می‌شد این کشور رفته بود. چه نگه داشت؟ بودجه نگه داشت. برنامه بود. حزب بود. اراده خدا بود. خدا قول داده «وَعَدَ اللَّهُ‏ الَّذِینَ آمَنُوا» (مائده/9) خدا وعده داده و بعد هم می‌گوید: حالا که حکومت دستت رسید، «وَ مَنْ‏ کَفَرَ» اگر کفران کنی، کیفر می‌بینی.
افرادی که سم پاشی می‌کنند، در فضای مجازی، در اینترنت، در ماهواره، خودشان پهلوی هم می‌نشینند، بدی‌هایش را می‌گویند، خوبی‌هایش را هم بگویند. جمع و تفریق کنیم. چه خدماتی شده و این یک امانت است. خیانت به امانت نکنیم.
5- عبرت گرفتن از ماجرای یوسف و برادرانش
برادرهای یوسف می‌گفتند: یوسف یک بچه است. «وَ نَحْنُ عُصْبَهٌ» (یوسف/8) ما یک تیم هستیم. «وَ نَحْنُ عُصْبَهٌ» یعنی ما تیم هستیم و به هم چفت هستیم. ما ده تا برادر به هم چفت هستیم. این پسر یوسف محبوب‌تر است. ولی همین‌هایی که می‌گفتند: ما تیم هستیم، خدا طوری مسأله را پیش آورد که آمدند گفتند: «إِنْ کُنَّا لَخاطِئِینَ» (یوسف/91) ما خلافکار و خطاکار هستیم. ما تیم هستیم…
کسانی که بلند پروازی می‌کنند زمین می‌خورند حتی ملائکه، ملائکه یک مقدار بلند پروازی کردند، گفتند: خدایا این انسان را خلق نکن. این انسان فساد و خونریزی می‌کند، «نَحْنُ نُسَبِّحُ‏ بِحَمْدِکَ» (بقره/30) ما هستم، با وجود ملائکه چه نیازی به بشر هست؟ بشر را خلق نکن. ولی خداوند طوری مسأله را پیش آورد، که ملائکه گفتند: «لا عِلْمَ‏ لَنا» (بقره/32) ما اشتباه کردیم، ما سواد نداریم و حق با توست. درست است انسان خونریزی می‌کند، اما در انسان یک وجودهایی پیدا می‌شود که این موجودات به کل هستی می‌ارزد. «وَ نَحْنُ عُصْبَهٌ» می‌گفتند: ما تشکیلاتی هستیم، تشکل هستیم و قوی هستیم. اما «وَ خَرُّوا لَهُ سُجَّدا» (یوسف/100) همه به سجده افتادند.
6- ارزش استقلال و آزادی در اداره کشور
به چهار نعمت رسیدیم، استقلال! آمریکا در کشورهای دنیا رئیس جمهور جا به جا می‌کند. شاه جا به جا می‌کند. الآن آل سعود را آمریکا نگه داشته است. جنایتکار بحرین را آمریکا نگه داشته است. بسیاری از رئیس جمهورها نسبت به آمریکا مثل دم سگ هستند. سگ هرطور بخواهد دمش را تکان می‌دهد. آمریکا هرطور بخواهد اینها را تکان می‌‌‌دهد. ولی در ایران نه رئیس جمهور و وکیل و وزیر و مجلس، حتی یک انجمن اسلامی یک روستا را آمریکا نمی‌تواند دخالت کند. استقلال است. بچه استقلال می‌خواهد. بچه کوچک سر سفره می‌گوید: قاشق بده خودم بخورم. می‌گوییم: آقاجون تو نمی‌توانی. بگذار دهانت… می‌گوید: خودم. می‌گوییم: نمی‌توانی، می‌گوید: خودم! جیغ می‌زند و اصرار می‌کند، قاشق را دستش می‌دهیم. قاشق را درغذا می‌زند و روی سرش می‌ریزد. سر و صورت و لباس‌‌هایش همه غذایی می‌شود. می‌گوید: گفتم نمی‌توانی! قاشق را از او می‌گیرند گریه می‌کند. این گریه یعنی چه؟ یعنی خودم، خودم را خراب کنم ولی مستقل باشم شرف دارد که به پدر و مادرم وابسته باشم. این استقلال است. خودم، خودم را خراب کنم بهتر از این است که وابسته به پدر و مادرم باشم، پدر و مادرم دهانم بگذارند. استقلال!
آزادی، شما گربه را در قفس کن، هرچه گوشت برایش بیاندازی، باز پشت قفس می‌آید و می‌گوید: میو! می‌گوییم: چته! گوشت لخم است. می‌گوید: میو! یعنی می‌خواهم بیرون بیایم. می‌گوییم: بیایی بیرون گوشت نیست باید خرده کاغذ بخوری در کوچه‌ها، می‌گوید: میو! یعنی آزادم کن، خرده کاغذ بخورم شرف دارد به اینکه در قفس باشم و به من گوش بدهی.
جمهوری، یعنی نظر مردم. بیست سی بار شما پای صندوق آمدید و گفتید: ما چه کسی را می‌خواهیم و چه کسی را نمی‌خواهیم. اسلامی، یعنی مکتب، مکتب خدا، خلق نمی‌تواند. قانون اساسی آمریکا تا حالا 25 بار عوض شده است. یادم نیست کدام کشور بود، خواندم 119 بار قانون اساسی‌اش عوض شده است. بشر نمی‌تواند برای بشر قانون وضع کند. صبح می‌گویند: خیابان یک طرفه، فردا می‌گویند: دو طرفه، امروز می‌گویند: سه طبقه بیشتر نسازید، فردا می‌گویند: ده طبقه بسازید. هر روز یک برنامه‌ای، چقدر خود شما پشیمان شدید. این پشیمانی یعنی چه؟ یعنی فکر دیروز من غلط بود.
یک کسی در دکان پدرم آمد، بازاری بود. گفت: حاجی چه می‌کنی؟ گفت: اشتباه، گفت: اشتباه نکن. گفت: فردا می‌فهمم که امروز اشتباه است. یعنی هر روز یک کاری می‌کنم می‌فهمم کار دیروز من غلط بوده است. پشیمانی دلیل بر این است که عقل انسان ناقص است، اگر عقل انسان کامل باشد، کاری نمی‌کند که پشیمان شود. ما مکتبمان، باید دینمان را از اسلام بگیریم. هم باید رأی مردم باشد و هم باید قانون اسلام باشد. جمهوری اسلامی یعنی نظر مردم در سایه‌ی مکتب قرآن، اینها همه نعمت است. ما استقلال نداشتیم. آزادی نداشتیم.
یک خاطره از آقای لاریجانی رئیس مجلس نقل شد. آمریکایی‌ها وقتی آمدند عراق را گرفتند یک منطقه‌ی بغداد را برای خودشان خانه‌های سازمانی و حصار کشی کردند که این منطقه امنیتی باشد برای آمریکایی‌هایی که مقیم بغداد هستند. چند تا خانه هم برای مسئولین درجه یک بغداد گذاشتند. یکی از این مسئولین درجه یک به آقای لاریجانی گفت: من آمدم به خانه‌ام بروم. سرباز آمریکایی نگذاشت بروم. گفتم: خانه‌ی من اینجاست. گفت: باید بازدید بدنی شوی. خیلی به من برخورد که اینها در کشور و شهر و پایتخت ما آمدند، نمی‌گذارند من عراقی در خانه خودم بروم، می‌گویند: باید… خیلی حرص خوردم و تحقیر شدم. بالاخره گفتم: خیلی خوب، بازدید کن. گفت: من حال ندارم بازدید کنم. باید سگ من بازدید کند. بیشتر تحقیر شدم. تحمل کردم سوختم سوختم، آخر گفتم: سگ تو بیاید بازدید کند. رفت و برگشت و گفت: سگم خواب است. صبر کن تا سگم بیدار شود! این سیمای آمریکاست. اینها را باید حفظ کنیم و مشکلات مملکت هم باید حل شود. هردو باید درست باشد. هم باید مشکلات حل شود و هم باید نظام موجود را حفظ کرد.
7- جوانان، امانت‌های خداوند در نزد والدین و حاکمان
جوان‌هایمان را باید حفظ کنیم. با ازدواج، با اشتغال، یک حرفی را چند بار در تلویزیون زدم و اگر زنده باشم صد بار دیگر هم خواهم گفت. مشکل جوان‌های ما در آموزش و پرورش و دانشگاه هست. آموزش وپرورش دیپلم‌هایی که تحویل می‌دهد فلج هستند. یک چیزهایی حفظ می‌کنند و نمره می‌گیرند. دیپلمی که هنر داشته باشد، حرفه‌ای بلد باشد کار دستش نیست. البته فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی یک کارهایی می‌کند. اما ما باید این محفوظات را برداریم و جای آن مهارت بگذاریم. اگر هنر داشتی مدرک بگیر. هنر نداشتی مدرک نمی‌دهیم. دانشگاه هم همینطور است. بیشتر بیکارهای ما لیسانس‌های فلج هستند. دانشگاه باید به جای محفوظات و مدرک مهارت یاد دانشجو بدهد. یک انقلابی باید بشود در آموزش و پرورش و دانشگاه، در حوزه هم همینطور است.
مقام معظم رهبری بخاطر درسهای حوزوی رهبر شد یا بخاطر اطلاعات متفرقه‌اش؟ بخاطر فنونی که آقا دارد. ایشان شعر شناس هست، ادبیات هم می‌داند و با تاریخ هم آشناست. با سیاست و با تاریخ آشناست. فقط آشنایی با فقه و اصول کسی را رهبر نمی‌کند. امام خمینی که مجتهد دیگر هم بود. چطور امام خمینی، امام خمینی شد؟ بخشی از درسها باید حذف شود و جای آن مهارت بیاید. جوان‌ها امانت هستند. باید انقلاب را از انحراف حفظ کرد. از ارتجاع حفظ کرد، از ارتداد حفظ کرد. گاهی وقت‌ها انبیاء یک انقلابی می‌کردند، بعد می‌دیدند مردم چپه شدند. آیه نازل شد «بئسما…» [آیه را فراموش می‌کنند] «بِئْسَما خَلَفْتُمُونِی‏» (اعراف/150) من دو سه روز نبودم، شما اینطور شدید؟ هر انسانی الآن باید یک شماره تلفن اسلام شناس در جیبش باشد. همه شما یک تلفن اسلام شناس در هر شهری هستید در جیب شما باشد. یک شبهه‌ای می‌کنند جواب بدهید. دروغ مثل آب خوردن شده است.
من پارسال بیمار شدم و چند روزی در بیمارستان بودم. عمل جراحی روی بدن من شد. در بینی و حلق من شیلنگ گذاشتند. عکس پارسال را در اینترنت گذاشتند که برای شفای آقای قرائتی حمد بخوانید. من پارسال مریض بودم، خوب شدم. آمد به من گفت: من در بین آخوندها چند نفر را قبول دارم، تو را هم قبول دارم. ولی عقیده‌ام از تو رفت برای اینکه چنین و چنان شد. جمعیت هم در خیابان تهران دور من جمع شدند، ایشان شروع کرد از پسرهای من انتقاد کرد. گفتم: من اصلاً پسر ندارم. همینطور یک چیزی می‌گویند. من الآن چند تا زن دارم که خودم هم خبر ندارم. پلیس جلوی خانم را گرفته و گفته: خیابان یک طرفه است. گفته: به شما ربطی ندارد. من خانم آقای قرائتی هستم! گفتم: من نه خودم رانندگی بلد هستم نه خانم من! بازار شایعه، حرف راست هم می‌زنند. منتهی دروغ هم می‌گویند. هرچه شنیدید تحقیق کنید. گریه قلابی داریم. قرآن می‌گوید: به گریه‌ها اعتنا نکنید. «وَ جاؤُ أَباهُمْ عِشاءً یَبْکُونَ‏» (یوسف/16) برادران یوسف، یوسف را در چاه انداختند و آمدند گریه کردند که گرگ او را خورده است. اینکه می‌گوید: گریه کردند، یعنی گول گریه را نخورید. گریه قلابی هم داریم. قسم قلابی داریم. قرآن می‌گوید: «اتَّخَذُوا أَیْمانَهُمْ‏ جُنَّه» (مجادله/16) اینها قسم می‌خورند ولی پشت قسم می‌خواهند جنایت کنند.
مسجد قلابی داریم، مسجد ضرار، منافقین مسجد ساختند. پیغمبر فرمود: مسجد را خراب کنید. این خانه تیمی است که اسمش را مسجد گذاشتند. مگر شاه قرآن چاپ نکرد؟ چاپ قرآن داریم. قاری قلابی داریم. سخنرانی داریم که سخنرانی‌اش خوب است، اما می‌گوید: گول سخنرانی او را نخور. «یُعْجِبُکَ قَوْلُهُ» خیلی خوب حرف می‌زند «وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصام‏» (بقره/204) معنای بصیرت یعنی کلاه سرت نرود.
گاهی به اسم اینکه این انقلابی است. گاهی به اسم اینکه این مطلب علمی است. گاهی به اسم اینکه مردم می‌خواهند. «وَ الْحافِظُونَ‏ لِحُدُودِ اللَّهِ» (توبه/112) یک شماره تلفن یک اسلام شناس می‌خواهید که اگر یک شبهه‌ای پیدا شد، زنگ بزنید الو…! خدا آقای هاشمی رفسنجانی را رحمت کند. گفتند: جزیره کیش اتاق خلوت، حیاط خلوت ایشان است. یکی از بستگان نزدیک من چند سالی در کیش مسئولیتی داشت. می‌گفت: آقای هاشمی یک سنجاق در جزیره کیش ندارد. یک میخ ندارد. یک وجب زمین ندارد. ولی در دهان‌ها افتاده بود که جزیره کیش برای رفسنجانی است!!! من نمی‌خواهم بگویم: همه آدم‌ها خوب هستند. ولی می‌خواهم بگویم: هرچه شنیدید تحقیق کنید. ممکن است در یک خانواده یکی خوب باشد، یکی متوسط باشد. یکی بد باشد.
خدایا، امیدوارم که… به جای حرف زدن دعا می‌کنم. خدایا هر نعمتی به مادادی،از جمله نعمت آزادی، کفران کنیم زمانی آمریکا برای ما رئیس جمهور تعیین خواهد کرد. نماینده و رئیس مجلس تعیین خواهد کرد. خدایا نعمت آزادی، نعمت جمهوری، نعمت اسلامیت، نعمت تشیع، نعمت‌هایی که به ما دادی، ما را حافظ این حدود و نعمت‌ها قرار بده. آنهایی که با طرح و نقشه از هر وسیله‌ای برای تضعیف نظام استفاده می‌کنند، اگر قابل هستند هدایت کن. قابل نیستند نقشه‌شان را نقش بر آب بفرما. ایمان کامل، بدن سالم، عقل قوی، علم مفید، عمر با برکت، رزق حلال، عزت دنیا و آخرت، حسن عاقبت به همه ما مرحمت بفرما. کمتر از آنی ما را به خودمان واگذار نکن. شر اشرار به خصوص آمریکا و اسرائیل را به خودشان برگردان. از اینکه توطئه‌های زیادی را خنثی کردی، الحمدلله رب العالمین، خدایا از این به بعد هم هر توطئه‌ای علیه نظام ما هست را خنثی و توطئه گر را نابود بفرما.

«والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»


 «سؤالات مسابقه»

1- آیه 72 سوره بقره بر چه امری تأکید دارد؟
1) کیفر ظالمان در دنیا
2) کشف حقایق در دنیا
3) کشف حقایق در آخرت
2- حضرت موسی در خصوص گوساله سامری چه تصمیمی گرفت؟
1) حفظ آن به عنوان عبرت برای آیندگان
2) حفظ آن به عنوان میراث فرهنگی
3) نابود کردن آن به عنوان عامل گمراهی
3- آیه 36 سوره انفال به کدام برنامه دشمنان اسلام اشاره دارد؟
1) هجوم نظامی
2) تهاجم فرهنگی
3) هزینه‌های مالی
4- تعبیر شیطان در قرآن، در مورد چه گروهی به کار رفته است؟
1) انسان‌ها
2) جنّیان
3) هر دو مورد
5- فرزندان کدام پیامبر به خطاکار بودن خود اعتراف کردند؟
1) حضرت یعقوب
2) حضرت نوح
3) حضرت آدم

لینک کوتاه مطلب : https://gharaati.ir/?p=3878

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

sakura awal spin langsung panassakura bawa ketegangan seru mw2sakura bibir senyum hati tenangsakura bikin ketawa sendirisakura bukan scatter biasasakura bukan spin biasa mahjongmahjong wins 3 harapan kuli bangunanyoutube shorts gates olympus strategimahjong punya waktu emasmahjong mode balas dendammahjong lagi buka pintu jackpot besarmahjong butuh kesabaran tingkat dewafitur scatter hitam mahjong wins jepe besarperkalian besar di putaran mahjong winsputaran mahjong ways jadi legenda dengan scatter wildmahjong ways berikan scatter wild rahasia kemenanganmahjong wins hadirkan scatter anti boncosfakta mengejutkan jurnalis muda berhasil raup 430 juta dari strategi cerdas bermain mahjong wins 3perawat rumah sakit raih 370 juta lewat strategi pola unik di mahjong wins 3pegawai bank sukses kantongi 210 juta berkat strategi rapi di mahjong wins 3sopir truk sukses meraih 150 juta dengan kesabaran bermain di mahjong wins 3asia3303asia3304asia3305asia3306aws fitur scatter hitam cuanaws genz mahjongways2 scatteraws kejayaan olympus x500 rtpasia3299asia3300asia3301asia3302petani kopi untung rp140 juta dari mahjong wins sambil nunggu panen tibakisah penjahit pakaian wd rp90 juta dari mahjong setelah tutup usahaasia3295asia3296asia3297asia3298aws rutinitas wild bandito harianaws satpam scatter hitam mahjongaws scatter merah mahjong terungkapaws scatter merah turbo 7x5aws scatter merah vip qristeknik buy spin bongkar jackpotmahjong ways 2 free spin motorrtp live mahjong ways konsistenpemain freelance pola sweet bonanzamahasiswa akhir cuan mahjong wins 3tips scatter hitam mahjong ways abc1131aws rahasia fitri naga emasaws reza wild berjejer scatter hitamaws ritme mahjong wins3 scatter maxwinaws rtp live mahjong 19jutaaws rtp pgsoft scatter merah danapola scatter hitam mahjong waysbocoran sicbo dealer abc1131gates olympus x5000 viralasia3287asia3288asia3289asia3290asia3291asia3292asia3293asia3294pedagang asongan di terminal raup rp65 juta dari mahjong waysmahasiswa kostan raup rp360 juta dalam seharisakura momen pemain mahjong scattersakura ngamuk scatter di mahjongsakura perkalian mahjong scatter pemainsakura pesta kemenangan scatter mahjongsakura rasakan sensasi beruntun scattersakura scatter cuan melimpah gilasakura setiap hari scatter mahjong wayssakura turun scatter mahjong cuan besarasia3283asia3284asia3285asia3286gelombang perkalian tinggi menghentak hati pemain saat scatter hitam turun berkat mahjong wins 3mahjong wins 3 scatter hitam memicu ledakan kemenangan yang membuat layar berguncangsetiap reel mahjong ways 2 terpikat scatter wild naga emas yang menjanjikan perkalian tinggiscatter wild emas turun aura cuan menguasai setiap putaran mahjong ways 2saat dunia mahjong wins 3 dikuasai oleh scatter hitam yang menggila anda bisa menang dengan mudahpemain terhipnotis oleh kekuatan scatter hitam yang tak pernah kehabisan keberuntunganketika reel menyala mahjong ways jadi arena panas dengan hujan kemenangan dari scatter wildreel mahjong ways membara scatter wild emas jadi pusat ledakan profit setiap saattak ada yang bisa menandingi getaran scatter hitam saat menembus jalur kemenangankekuatan absolut scatter hitam yang menyapu semua simbol di mahjong wins 3kekuatan scatter hitam mengguncang dunia mahjong wins 3 dengan perkalian dahsyatinilah momen legendaris scatter hitam mahjong wins 3 tampilkan kekuatan tanpa tandingaura keemasan mahjong ways 2 membawa energi positif menuju jepe paus sensasionalkekuatan scatter mahjong ways 2 mengubah setiap kemenangan jadi lipat gandaketika scatter hitam beraksi semua simbol takluk pada keberuntungan anda disinisetiap scatter hitam menjadi kunci menuju dunia bonus mahjong wins 3 tak terbatasmahjong ways 2 jadi panggung jepe saat scatter wild ganda menggetarkan setiap putarangelombang mahjong ways 2 scatter wild ganda mengantarkan pemain ke dunia cuan yang mendidihsensasi tak terduga saat scatter hitam ganda menyala dan menggandakan setiap peluang pecahangetaran dahsyat di setiap reel saat scatter hitam turun menggelegar setiap putaranbakso keliling jackpot ratusan juta abc1131rtp tinggi pola scatter hitam mahjongabc1131 cek rtp macau mahjong bonanzalagi nyuci piring denger suara naga jackpot mahjong ways 2hansip pensiun dini bukan karena mahjong ways 2 tapi wins 3niatnya nostalgia mahjong ways 2 malah saldo nambah di wins 3pilih indomie susah apalagi cuan mahjong ways 2 vs wins 3bokap setia pola naga mahjong ways 2 anaknya beli tanahgetaran maxwin mahjong wins 3 lebih dahsyat dari gempadulu hp kentang sekarang iphone baru berkat mahjong wins 3s rezeki anak senja spin santai di mahjongs santai aja tinggal klik rejekis scatter hitam nongol lagis scatter lebih cepat dari flash sales seru parah scatter hitam siap bikin dompets spin panas kayak debat capress trending mahjong ways 2s waktu pas scatter wild muncul bersamaanajang pembuktian scatter emasaura scatter terpesona jepe instanledakan sensasi mahjong cuanmagnet scatter perkalian tinggimomen terjadi scatter mahjongpeluang emas aktif sensasionalputaran panas mahjong scatterscatter atmosfer mahjong winspenjual bakso scatter hitam mahjong winsteknisi laptop scatter merah mahjong wayspola 30 20 10 mahjong waysslot depo 10kslot thailandasiaklubmacauklubgaruda76pondok88asiawin189heylink macauklubheylink asiaklubheylink hksbetheylink kapten76heylink mpoxoheylink garuda76heylink pondok88heylink leo1131viral asiaklubviral macauklubviral garuda76viral pondok88linklist garuda76linklist pondok88rawit303mpoxlASLI777Asli777pardenafis.irPekabuanaMpogalaxyMPOGALAXYsitus gacor server luar negeripsychopsyslot gacor hari inibathroomremodelingideadjakarta-miningclubdsiledslot gacor qrisscatter hitamabc1131Link Platfrom Situs Slot Online Gacor Gampang Menang