دموکراسی غربی

موضوع: دموکراسی غربی
تاریخ پخش: 78/02/23

بسم الله الرحمن الرحیم

«الهی انطقنی بالهدی والهمنی التقوی»

بحث امروز درباره سیمای دموکراسی غرب و تفاوت آن با جمهوری اسلامی است. به طوری گوش بدهید که بتوانید نقل کرده به مقاله و شعر تبدیل کنید.
انسان یک موجود اجتماعی است، نه مثل یک بوته‌ای که در یک زمین سبز شد و بزرگ می‌شود. انسان ناچار است اجتماعی زندگی کند چون یک سری وابستگی‌هایی مثل اکسیژن و غذا و نور و… احتیاج به مسکن و نانوا و خیاط وجود دارد. پس به تنهایی نمی‌تواند زندگی کند و وقتی نیازها جمع شد قانون احتیاج دارد. مثلا اگر یک ماشین بود مشکلی نیست اگر ماشین زیاد شد مقررات می‌خواهد تا مشکلات پیش نیاید.
1- انسان اجتماعی است
2- اجتماع قانون می‌خواهد
3- و قانون برای اجرا، حکومت، چه حکومت بد و چه خوب
ما در زمان خودمان بدتر از صدام سراغ نداریم که چند کشور را نابود کرد، ایران، عراق، کویت کرد، عرب، فارس وسنی وشیعه. صدام وجود خطرناکی است ولی اگر همین هم نباشد وضع بدتر می‌شود.
و لذا امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: «لَا بُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ» (نهج‌البلاغه/خطبه40) مردم رهبر می‌خواهند گر چه رهبر آنها بد (فاسق) باشد.
منتهی قانون ورهبر چگونه تعیین شود یک حرکت غربی‌ها دارند ویک حرکت را هم امام خمینی(ره) آورد جمهوری اسلامی.
دموکراسی یعنی حکومت مردم برمردم. البته باید این بحث باز شود گرچه بیانهای علمی وفنی هم دارد ولی من طوری بگویم که همه افراد متوجه بشوند.
1- راه انتخاب و بوجود آمدن رهبر و قانون در غرب
غرب می‌گوید دموکراسی، سیمای دموکراسی غرب را بگوییم.
فرض کنید این جمعیت کره زمین، ما می‌گوییم افرادی از مردم انتخاب شده وقانون هم برای ما وضع کنند فعلا خدا را هم میگذاریم کنار. می‌خواهیم حکومت مردم برمردم درست کنیم واین هم جمعیت یکی از کشورهای غربی اول که از این جمعیت دوسوم در انتخابات شرکت نمی‌کنند تصادف می‌شودمثل 2 خرداد بالای 20 میلیون بیایند ملت ایران 67 میلیون است وبالای 20 میلیون در انتخابات شرکت می‌کنند.
تصادفی است واستثنایی وتازه این یک سوم جمعیت ایران است. تازه این در صورتی است که خیلی حماسی ومردمی باشد مثل ایران چرا بدلیل اینکه یک سوم بچه هستند که به تکلیف نرسیده‌اند و یک سوم انگیزه برای شرکت در انتخابات ندارند یک سوم شرکت خوشبینانه است در کشورها‌ی غربی در این یک سوم هم فرض 3 نفر برای انتخاب شرکت می‌کنند البته بیشتر از این هم هست وکسی که باز رأیش بیشتر است انتخاب می‌شود بقیه ساقط می‌شوند بقیه که انتخاب شد اندازه هر جمعیتی می‌روند مجلس در مجلس هم دوسوم رأی قانونی است واز دوسوم هم 50 به اضافه 1 یک قانون تصویب می‌شود.
یعنی اگر آمریکای 200 میلیون نفری 70 میلیون به پای صندوق بیایند آنروز مهمترین انتخابات انجام شده این خوشبختانه است یک سوم شرکت کنند. بالاخره نصف +1 وقتی قانون وضع می‌کند وشکرگران می‌شود برای دوسوم که شرکت نکردند قابل اجرا است در مالیات وعوارض واسفالت اگر قانون نور باشد به همه خانه‌ها می‌بابد اگرچه افرادی که رأی نداده‌اند واگر دودهم باشد به همه خانه‌ها می‌رود.
در نتیجه این حکومت مردم برمردم نیست حکومت اقلیت بر اکثریت است.
یک آقازاده می‌تواند پاشه قشنگ این را بگوید. یه باردیگر این را می‌گویم. پس این است سیمای دموکراسی غرب.
(شکل تبیین کننده بحث که روی تخته آمده اینجا ترسیم شود)
پس اول اینکه: دموکراسی وارداتی حکومت اقلیت بر اکثریت است.
2- اشکالات قانون و رهبر درغرب
بسیاری اگر و اما در این نوع سیستم است.
1- اگر بررأی دهندگان هوس حاکم نباشد مثل اینکه می‌گوید همشهری دوستش دارم پول دارد سور داده (خوشکل است) فامیل وبچه محل وهم زبان وانواع این مسائل این مسائل در غرب است گرچه در جمهوری اسلامی هم هست بعد می‌گویم. تازه باچه تبلیغاتی (حتما توی تلویزیون دیدید که کسی که می‌خواست رأی بیاورد با طناب از هلیکوپتر آویزان شد توی فضا ملق زد تا به او رأی بدهن من خودم دیدم ماداریم که بر) آمریکا رئیس جمهوری حکومت می‌کند که سابقه کذابی دارد چیزی که ملاک نیست ارزشهای انسانی است چه هوسها وچه گاوبندی‌هایی که ملاک هستند.
2- تازه آنها که به مجلس می‌روند ممکن است سلیقه‌هایی باشد که برای جلب آراء یکدیگر کارهایی بکنند (باز گاوبندی شود) چون حکومت هوس است نه تقواست ونه ایمان به قیامت این حرفها نیست که کسی می‌خواهد رأی بدهد بسم الله الرحمن الرحیم گفته وخدا را به خون شهدا قسم بدهد سنگرهای ما صیادشیرازی نماز شب می‌خواند و در سنگرهای آنها فرمانده شراب می‌خورد انتخابات رنگ قداستی ندارد.
بله پنبه، پنبه است یکی زیر پیراهن شده ویکی عمامه پیامبر(ص) چوب، چوب است یکی درب حرم علی(ع) ویکی درب طویله گوسفندهای یک بهایی مطلب دیگر اینکه:
دموکراسی، دموکراسی، سوغاتی غرب است که امام خمینی(ره) در مقابلش فرمود جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه زیادتر.
ما می‌گوییم حکومت خدا قرآن می‌فرماید: «إِنِ الْحُکْمُ إِلاَّ لِلَّهِ» (انعام/57) حکم (وحق قانون گذاری) کسی ندارد جز خدا. خدا همه اینها را آفریده است.
3- عدم اطلاع غربی‌ها از آینده در وضع قوانین
1- این آقا که قانون را وضع کرده از آینده خبر ندارد، علم غیب ندارد ممکن است امروز بگوید صلاح این است و فردا این صلاح نباشد قانون اساسی آمریکا تا حالا 25 بار عوض شده و یکی دیگر از کشورهای غربی 119 مرتبه قانون اساسی‌اش عوض شده. (صبح می‌گویند خیابان یک طرفه بعد از ظهر می‌گویند دو طرفه) انسان محدودیت دارد. ما به این چند نفری که قانون وضع می‌کنند می‌گوییم تورابه وجدان (که نمی‌دانم داری یا نداری) تاحالا از وضع قانون پشیمان شدی یا نه می‌گوید بسیار.
انسانی که یک کاری می‌کند بعد پشیمان می‌شود من چه اطمینانی دارم به او آقای راننده خوابت هم برده موقع رانندگی می‌گوید بله پس من با چه اطمینانی بنشینم.
آقا هوس داری بله علم غیب داری خیر، مرا دوست داری، از کجا اطمینان کنم که مرا دوست دارد. ازکجا که وقتی قانون تصویب می‌کند فکر و سلیقه وحزب خود را در نظر نگرفته و به فکر نیاز جامعه بوده؟ از کجا بفهمم انسان را شناخت و تقوایی هم دارد.
ممکن است یه قانون برای امروز خوب باشد. گاهی قانون مثل چمن یک هفته‌ای سبز شده وگاهی مثل درخت پسته سال هفتم بارمی دهد. گاهی انسان بعضی اعمال را تا آخر عمر هم نمی‌فهمد که به صلاحش نیست.
نمی دانم بگویم یا نه توی فکر موج می‌زند، دانشمندان نفر یک کره زمین مثل ملاصدرا مثل بوعلی سیناها، وافراد مهم دیگر آخر عمرگفته اند‌ای کاش ما از جوانی به جای این رشته تحصیلی آن رشته را رفته بودین، ممکن است چهل سال یک راه را بروند ولحظه مرگ بفهمند این را درست نبوده.
پس اقلیت هم که برای اکثریت قانون وضع می‌کند هوس وشهوت وغفلت ومنافع خود وحزب وشهرش را در نظر می‌گیرد.
اگر فردا خطری برای مملکت پیش‌اید می‌ماند یا می‌رود وفرار می‌کند چقدرمردم را دوست دارد ما اوائل انقلاب داشتیم منافقین کاندیدا شدند و برای اینکه رأی جمع کنند می‌کفتند ملت قهرمان ایران وقتی رأی نیاوردند گفتند این توده ناآگاه یعنی قبل از ظهر ملت قهرمان بود وبعد ازظهر توده ناآگاه. اول گفتند مرگ برآمریکا بعد با دلار آمریکا زندگی کردند. ضد اپریالیسم بودند بعد جوجه اپریالیسم شدند.
داریم آدمهایی که اخلاق اسلامی نوشتند بعد در رادیو بغداد بدترین جسارتها را به حضرت امام(ره) کردند ما نمی‌دانیم آقایی که با رأی جلو رفته عاقبتش چیست و آینده اگر مشکل امروز را حل میکند، مشکل فردا راهم حل می‌کند؟ بعضی مطالب بعد از چهل سال وبعضی تا در دنیا هم هستی معلوم نمی‌شود. آخرت بفهمد که تمام کارهایش غلط بوده این اشکالات دموکراسی غرب است. این آفات حکومت مردم برمردم در سیمای غرب است اما اسلام:
خدا (قانون وضع می‌کند) خلق کرده.
کسی که خلق کرده وکسی که بخاری علاءالدین را ساخته می‌تواند قانون وضع کند و همچنان کسی که کولر و یخچال و پلوپز مهندسی که ساخته چون می‌داند چی ساخته باید قانونش را وضع کند.
(شما اگر بگویید حضرت حجهالاسلام والمسلمین قرائتی ما یک زودپز خریده‌ایم چقد رآب کنیم به من چه مربوط است.)
1- خداوند مصلحت همه را در نظر می‌گیرد.
2- در خداوند غرائز نیست.
3- همه را یکجور می‌بیند «إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُفٌ رَحیمٌ» (بقره/143).
مالک ماشین برای ماشین دلش بیشتری می‌سوزد تا تعمیرکار، مکانیک آگاه است ولی نسبت به ماشین مهربان نسبت)
خداوند هم آگاه است هم خالق و هم مهربان.
4- واسطه قانون معصوم است.
از طریق پیامبر(ص) و او هم باید بی مسأله وهیچ نقطه ضعف و کوچکترین گناه نباید از او سربزند.
5- قانون باید هم این جهان وهم آن جهان را در نظر بگیرد.
4- توجه به امور معنوی در وضع قانون
یک نفر نزد آقایی استخاره کرد برا‌ی سفر (تجارت) بدآمد او هم گوش نداده به مسافرت رفت برگشت به آقا گفت استخاره درست نبود من تجارت کردم خیلی هم سود خوبی داشت (نمی دانم آقا از کجا فهمید فرمود در این سفر نماز صبح شما قضا نشد فکر کرد گفت چرا آقا گفت خوبی به سود که نیست ارتکاب گناه، ممکن است کسی خانه زیبایی داشته باشد ولی با صدتا دروغ،
کمال علی(ع) وامام حسین(ع) این بود که سربه نی داد ولی تن به ذلت نداد.
زیر سم اسب بدنش تکه تکه شد ولی عزتش سوراخ سوراخ نشد همه‌اش خانه و آب و برق تلفن نیست این آقا رفت دانشگاه ودیگری تاجر شد واینجا اسفالت وفلانی چه کارها کرد ولی به چه قیمتی؟
به علی(ع) گفتند یه دروغ بگو22 سال جلومی افتی گفت نصف دروغ هم نمی‌گویم.
مسئله سر ارزشهاست بعضی چیزها ممکن است خوشمزه باشد ولی در روح انسان اثر می‌گذارد چرا قرآن 4 بار می‌فرماید: گوشت خوک نخورید؟
ممکن است کباب گوشت خوک خوشمزه هم باشد، ولی اثر می‌گذارد. حالا می‌گویند گوشت خوک حرام بوده چون کرم کدو و ترشین دارد ما در درجه حرارت بالا داغ می‌کنیم میکروب کشته می‌شود. باز هم اسلام می‌گوید حرام است چون بعد از 1400 سال این را بشر فهمیده ممکن است آثار دیگری هم داشته باشد که هنوز کشف نشده و1300 سال دیگر مشخص شود فقط مسأله مادی نیست ممکن است در روح انسان اثر کند.
هندوانه خنک است ولی هندوانه دزدی غیر از این خنکی یک گرمی دیگری هم دارد.
قرآن می‌فرماید: در دنیا گفتی من مال یتیم را خوردم ولی در آخر همین آتش می‌شود. یک عالم ملک داریم ویک عالم ملکوت آقایی که قانون تصویب می‌کند عالم ملکوت را نمی‌بیند.
(یک بچه که شهوت ندارد کنار خیابان غرب نگاه می‌کند می‌بیند یک دختر و پسر همدیگر را بوسیدند او چون شهوت ندارد انگیزه‌های درونی را نمی‌بیند فقط می‌بیند لبها روی هم آمد حالا دیگر درون این انسان چه می‌گذرد نمی‌بیند.)
اعمال یک چیزهای درونی دارد و اتصالات آنها را انسان خبر ندارد.
5- برتری مسائل معنوی بر روابط مادی
نیمه شعبان تولد امام زمان (عج) مدینه نشسته بودم رفتم توی فکر که ‌ای کاش پول می‌داشتم می‌رفتم زیر پیراهنی و جوراب می‌خریدم و هدیه می‌دادم به این آشپزها و کمک آشپزها برای شب تولد. بعد از یک ساعتی یک نفر آمد گفت آقای قرائتی اگر آشپزها و کمک آشپزها آمدند از شما تشکر کردند کاری نداشته باش. گفتم چرا؟ گفت شب تولد امام زمان(عج) بود من مقداری زیرپیراهن و جوراب خریدم و به آنها هدیه دادم و گفتم آقای قرائتی داده.
این مسأله را شما با چه فرمول و روابط مادی حل می‌کنید. ممکن است برای افراد در زندگی چنین خاطراتی پیش‌ آید. یک دفعه به ذهن می‌رسد فلان جا بروی بعد می‌بینی بچه‌ای به آب افتاده باعث نجات او می‌شوی این اتصالات مادی، ظاهری نیست اینها از ملکوت ومربوط به باطن افراد است.
می‌آمد خدمت امام به او نگاه می‌کرد می‌فرمود: شما چنین سؤالی داری؟
فردی گفتند از غیب می‌گوید او را دعوت به منزل کردم و به شهید مطهری(ره) هم اطلاع دادم چنین مطلبی است آمد. به اوگفتم ایشان را می‌شناسی گفت نه گفتم جایی هم او را دیده‌ای؟ گفت نه، گفتم ایشان چکار می‌کند حرکاتی کرد که می‌خواست بگوید دارد جان می‌کند و می‌نویسد.
پدرم آمد گفتیم ایشان چند بچه دارد باعلامت گفت 11 تا ما گیج شدیم از این ماجرا. اینطور نیست که با هورا رأی بیاوریم مجلس برویم قانون دخانیات تصویب کنیم. یک چیز‌هایی هم قلبی، باطنی، رشدی و هدایتی است مگر با تبصره می‌شود چند صد هزار جوان فرستاد جبهه خون بدهند.
در تشییع جنازه شهید صیاد شیرازی مقام معظم رهبری جنازه را بوسید بوسیدن جنازه چه کدی دارد؟ سلسله مراتب، در کجای دنیا فرمانده کل قوا جنازه را بوسید.
امام خمینی(ره) که میفرماید من‌ ای کاش یک پاسدار بودم. این قانون است؟ مصوبه، اضافه کار یا مرخصی است؟ تا می‌گوید من یک پاسدار بودم جوانها لباس پوشیده به جبهه می‌روند که این را البته دنیا نمی‌فهمد یعنی چه؟
رساله دکترایش در رابطه با فن کلاسداری بنده است که یک شیخی درایران پیدا شده کلاسداری می‌کند 20 سال است میان پرده ندارد. دکور عوض نمی‌کند، موسیقی ندارد، کمک آموزشی هم ندارد،
می گوید برویم ببینیم اوچکار میکند به من میگوید شما صبحها زرده تخم مرغ می‌خوری، اصلا درک نمی‌کند، مصرف میوه شما چقدر است من دیدم این خل است.
بختیار می‌گفت مردم چند وقت است امام را ندیده‌اند، هیجانی شده‌اند اوبیاید هوسشان تمام می‌شود فکر می‌کرد علاقه امام و مردم علاقه بچه است به بستنی که یک آلاسکا و بستنی که خورد سیر می‌شود اصلا نمی‌فهمد که عشق معنوی چیست. فکر می‌کنند امام خمینی بستنی است می‌گویند خوب بدهید بخورد سیر می‌شود.
6- کرامت و برتری انسان از دیدگاه قرآن
اما اسلام می‌گوید حکم فقط از آن خداست. می‌خواهی بگویی رأی گرفتن غلط است نه می‌خواهم بگویم که ما هرچه غربی‌ها دارند داریم ویه چیزی هم اضافه داریم ما از مردم رأی می‌گیریم چون مردم کرامت دارند.
قرآن می‌فرماید: «وَ لَقَدْ کَرَّمْنا بَنی‌ آدَمَ» (اسراء/70) شیر کرامت دارد. «فَضَّلْناهُمْ» (اسراء/70) شیر فضیلت دارد.«وَ نَفَخْتُ فیهِ مِنْ رُوحی» (حجر/29) روح خدا در انسان است.«فَقَعُوا لَهُ ساجِدینَ» (حجر/29) ملائکه براو سجده کردند. «سَخَّرَ لَکُمُ» (ابراهیم/32)، «خَلَقَ لَکُمْ» (بقره/29)، «مَتاعاً لَکُمْ» (مائده/96). ابر و باد و مه و خورشید برای انسان است. «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فی‌ أَحْسَنِ تَقْویمٍ» (تین/4) بهترین ساختمان از آن انسان است.
«فَتَبارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقینَ» (مومنون/14) بشر خیلی عزیز است با اومشورت هم می‌کنیم انتخابات هم هست. اما برق انتخابات ولایت فقیه است. سیم کشی وبرق کشی هست ولی دوشاخ برق آب…
چون اگر وصل به خدا شد همه لامپها روشن می‌شود. چون آنها که رأی نداده می‌گویند ما که رأی نداده‌ایم می‌گوییم خداوند، خداوند همه است چون او خالق و آگاه و مهربان و برای همه و واسطه‌اش معصوم و معصومه کسی است که هیچ مشکلی در جامعه ندارد.
بنابراین ما انتخابات را قبول داریم لذا طرح جمهوری اسلامی این است که رأی را از مردم بگیر و وصل به برق ولایت فقیه کن.
7- قانون و رهبری در جمهوری اسلامی
امام رضا(ع): «إِنَّ الْإِمَامَهَ زِمَامُ الدِّینِ وَ نِظَامُ الْمُسْلِمِینَ وَ صَلَاحُ الدُّنْیَا وَ عِزُّ الْمُؤْمِنِینَ» (کافی/ج‌1/ص‌198)
بدرستی که رهبری زمام دین ومظام مسلمانها و صلاح دنیا و مایه عزت مومنین است. مشکل افغانستان نداشتن رهبر است.
حدیث داریم: رهبری مثل نخ (تسبیح) است در دانه‌ها که اگر نباشد پخش می‌شوند. یکی باید باشد حرف آخر را بزند البته نگویید آمریکا وعراق هم رهبر دارد، ما می‌گوییم رهبر:
1- صادق و عادل و شجاع و محبوب (مجتهد، مدیر، و مدبر و…)باشد.
2- توسط خبرگان که خبرگان هم توسط مردم تعیین شده‌اند.
البته هنوز هم آدمهایی هستند که می‌گوینددین از سیاست خداست می‌گویند بگذارید یا نماز بخوانید. با کمال تأسف بعضی جاها هم دنگ و فنگ دارند مسجد و حسینیه دارند ممکن است شلوغ هم بشود. کاری به سیاست ندارند.
امام صادق(ع) فرمود: «لَا یَقْبَلُ اللَّهُ مِنَ الْعِبَادِ الْأَعْمَالَ الصَّالِحَهَ الَّتِی یَعْمَلُونَهَا إِذَا تَوَلَّوُا الْإِمَامَ الْجَائِرَ الَّذِی لَیْسَ مِنَ اللَّهِ تَعَالَى» (امالی طوسی/ص‌417)
قبول نمی‌کند خداوند از بندگانش (هیچ عملی را) زمانی که رهبری آنها را فرد ظالمی دارد که از خدا نیست تمام نماز و روزه‌ها و کارهای دیگر قبول نمی‌شود زمانی که زمام امور بدست فرد ناشایست باشد، حالا مگر رهبری ما از خداست؟ بله.
1- «إِنِ الْحُکْمُ إِلاَّ لِلَّهِ» (انعام/57) خداوند پیامبر می‌فرستد
2- «مَنْ یُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ» (نساء/80) اطاعت و بیعت با رسول اطاعت و بیعت با خداست. چون خالق و آگاه است پیامبر فرستاده.
3- پیامبر(ص) با اولتیاتوم که چند آیه در این جهت داریم (اولتیماتومهای مثبت ومنفی)
یکی درباره رهبری علی(ع) که می‌فرماید اگر آن حضرت را معرفی نکن «فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ» (مائده/67) 23 سال زحمات شما به هدر می‌رود، شوخی نیست هشدارداد. تا زمان امام زمان حضرت مهدی(ع) که فرمود: زمانی که من نیستم، مجتهد عادل، ولایت فقیه حاکم باشد.
8- نکاتی در مورد ولایت فقیه
این ولایت فقیه چیست؟
خداوند ما را خلق کرده و قانون ما را خدا وآن را ازطریق پیامبر(ص) فرستاده و پیامبر هم امام را و امام هم فرموده: زمانی که من نیستم مجتهد عادل.آیا مجتهد عادل فقط آیت الله خامنه‌ای است؟
ما چند آیه در قرآن داریم که خداوند می‌فرماید شما که مجتهد عادل انتخاب می‌کنید مواظب باشید.
1- «أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ» (فتح/29) کسی باشد که نسبت به کفار خشن باشد وقتی او انتخاب شد دشمن جگرش بسوزد ممکن است مجتهد دیگری هم باشد که رهبری او اعلام شود آمریکا جشن می‌گیرد. بگو من حاضم دلار بدهم که این باشد
2- «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ» (انفال/60)
دشمنان خدارا بترسانید ممکن است کسی که تعیین می‌شود نه تنها دشمن از او که او از دشمن می‌ترسد
3- «لِیَغیظَ بِهِمُ الْکُفَّارَ» (فتح/29)
کفار را به غیظ آورید.
شهید بهشتی فرمود: آمریکا از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر.
پس باید ما سراغ مجتهدی برویم که این خصوصیات را هم داشته باشد حالا اگر کسی آمد تضعیف کرد، ولایت معنایش این نیست که همه ذوب در ولایت شوند وقتی می‌گوییم «قَدْ قَامَتِ الصَّلَاهُ» یعنی مردم بیایید مسجد. البته مردمی که می‌آیند چند دسته هستند یه دسته هم نماز وه افطاری وهم سهم امام وهم دست آقا را می‌بوسند.
– فقط نماز
– فقط نماز وافطاری
– فقط نمازوافطاری و سلام
9- انتقاد پذیری عناصر نظام
بله هرکه آقا را قبول دارد بیاید حالا نماز می‌خواند و می‌رود بله نماز می‌خواند وحال سخنرانی گوش کردن ندارد اشکال ندارد.
اشکال ما این است کسی که آقا قبول دارد ولی به یکی از بستگان مثلا می‌گوید راننده آقا چرا آقا بنده از آقای قرائتی نمایند رهبری در نهضت سوادآموزی ناراحت هستم افرادی که در نهضت هستند جان به لب شده‌اند آقا مرگ برضد ولایت فقیه بلکه مردم راست بگویند بازرس بفرستند بلکه مردم مرا توی نهضت سواد آموزی مرا نمی‌خواهند این ضد ولایت فقیه نیست ما فکر می‌کنیم هرکس به گنجشک هر شهری اشکال گرفت معلوم می‌شود آن شهر را قبول ندارد اینطور نیست. مردم مخلص آقا هم هستند ولی نماینده او را در نهضت قبول ندارند پولش می‌دهی حال ندارد بشمارد وارفته است از کار رد شده و اطرافیانش لازم نیست کسی که می‌گوید قرائتی خوب است راننده و لباسش خوب، ممکن است خودم خوب ولی لباسم بد، گشاد است نه تو ضد آخوندی برای اینکه گفتی قبای قرائتی کوتاه است، چه کسی گفت حال که من را قبول داری قبا را هم قبول داشته باش یک کاری نکنیم که هیچ کس نتواند حرف بزند. منتهی حرف این است که حرفها را به خود آقا زد یا باید توی روزنامه‌ها مطرح شود اگر قرائتی مسئله‌ای دارد باید آبروریزی شود یا نامه به آقا داد که نماینده شما این مشکل را دارد بفرستید تحقیق کنید گره‌ای که با دست باز می‌شود چرا با دندان ماقبل از اینکه ثابت شود جنجال راه انداخته و جامعه را فاسد می‌کنیم. تشنج کرده وبعد هم معلوم می‌شود چیزی نبوده، یادتان نرود شب اول ماه را یک بار دیگر هم گفتند ماه را دیده‌اند چه کسی دیده زمان قدیم زنگ زدند به آن شهر امام جمعه گفت شهر می‌گویند از مردم پرسیدند کور است اصلا چشم ندارد تا ببیند.
یعنی یک مرتبه این روزنامه‌ها همه ایران را می‌برند روی هوا بعد می‌بینی به هیچ کجا بند نیست.
بله شنیده می‌شود گفت سگ خانه شما سه عیب دارد. گاز می‌گیرد بی وقت صدا کرده و بچه را هم گاز می‌گیرد. گفت اول اینکه سگ مارا دندانهایش را کشیده‌ایم گاز نمی‌گیرد و دوم اینکه تربیت شده است گاز نمی‌گیرد سوم صدایش گرفته صدا صدا نمی‌کند. چهارم اصلا من سگ ندارم.
این سرنوشت بعضی از روزنامه‌های ماست، البته اشکالاتی هم هست که باید وقت بگیرد چنین و چنان است.
10- حکومت غرب، برتری اقلیت بر اکثریت مردم
خلاصه حرفهای این بحث سیمای دموکراسی غرب این خط روی تخته گفتم فرض کنید یکی از کشورهای غربی این است نقطه‌ها هم آدمها همیشه یک سوم اگر خیلی شرکت کنند می‌آیند پس دوسوم سقوط با دوسوم مجلس قانونی و50+1 قانونی آقایانی که دیرپیچ تلویزیون را باز کرده‌اند وقت نداریم می‌ترسم بحث هدر رود.
آقایانی که دیرپیچ را باز کرده‌اند توجه کنند.
این مردم دوسوم نمی‌آیند یک سوم افرادی را برای مجلس 50+1 یعنی از90هزار 30 هزار نفر پای صندوق واز 30 هزار فردی که 12 هزار آورده مجلس می‌رود دوسوم مجلس علنی و50+1 قانون تصویب می‌شود پس حکومت قانون مردم بر مردم نیست حکومت اقلیت بر اکثریت است با 5 شرط.
1- او که قانون وضع کرد مرا دوست داشت نمی‌دانم.
2- مصلحت خود وحزب وشهر را در نظر نگرفت نمی‌دانم.
3- از غیب خبر داشت نه
4- هوسها وغرائز در او بود بله
تازه این قانون است.
11- خصوصیات جمهوری اسلامی
ما می‌گوییم از مردم رأی بگیرید کرامت و فضیلت مردم باشد لکن قانون «إِنِ الْحُکْمُ إِلاَّ لِلَّهِ» (انعام/57) خداوند خالق همراست و ولایت برهمه دارد و در او غرائز نیست وغیب هم دارد وانسان را می‌شناسد و مهربان است.
پس خالق و آگاه و رحیم و مهربان ونیست به همه حکومت دارد و از طریق معصوم است قانون قانون اللهی.
ما در انتخابات امتیازمان این است که از مردم رأی می‌گوییم ورأیها را با دوشاخ به برق ولایت فقیه می‌زنیم.
ولایت فقیه یعنی خدا از طریق پیامبر از طریق امام زمان از طریق مجتهد وچرا این مجتهد:
1- خبرگان تعیین کرده
2- باید کسی رهبر شود که آمریکا فهمید این رهبراست غصه بخورد «لِیَغیظَ بِهِمُ الْکُفَّارَ» غیظ «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ» دشمن خدا بترسد نسبت به کفار خشن بوده جنازه صیاد را ببوسد و بعد بگوید آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند این باید باشد.
ما تضعیف نکنیم، امام زمان فرمود هر کس مجتهد جامع الشرائط را رد کند حضرت مهدی را رد کرده عبارت این است که: «الراد علیهم کالراد علینا» کسی که مجتهدی را رد کند مرا رد کرده باید تسلیم رهبری باشیم، لکن اگر کسی اشکالی دارد بدون جنجال و تشنج حق دارد اشکالش را بگوید، دربها و مسیرها باز است می‌توانند خط و جناحی بگویند، دفتر شما چنین نماینده شما چنان راننده و حکم شما انتقاد جایز و جنجال و تضعیف حرام.
اگر ناشکری کنیم دستمال را از توی دست رهبر بیرون بیاوریم می‌شویم زمان شاه مرجعیت بدون رهبری می‌شود زمان آیت الله بروجردی برای اینکه با مردم مثل امام خمینی جوش نخوردند شاه حکومت کرد.
اگر یه وقت نظام تضعیف شود شاهان و شاهپورها بر می‌گردند. دشمن در کمین است مواظب باشیم حفظ نظام به قول حضرت امام خمینی(ره) از نماز واجبتر است.
هر مقاله و روزنامه‌ای که وقتی می‌خوانید عقیده به نظام کم می‌شود خواندن آن هم گیر دارد هم نویسنده وهم خواننده قیامت گیر است. نظام را باید حفظ واشکالها را هم آرام باید به خودش گفت.
خدایا تو را به حق محمد وآل محمد همینطور که طاغوت ایران شکستی طاغوتهای جهان بشکن همینطور که آمریکا و اسراییل از مسئولین ما عصبانی هستند در دنیا این دو قدرت را خوار و ذلیل بفرما.
خداوندا نعمت جمهوری اسلامی را توفیق شناخت و قدردانی مرحمت بفرما.
ما را پاسدار خون شهدا و زحمات امام خمینی(ره) قرار بده.
رهبر عزیز ودولت کریمه ومردم با وفا ونسل و ناموس عزیز و وطن و کشور عزیز تا مرز و آب و خاک از همه مهمتر دین و ایمان ما حفظ بفرما.
قلب آقا امام زمان(ع) را از ما خشنود و ما را زمینه ساز حکومتش و از منتظرین و مخلصین و خادمین دینش قرار بده.

«والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

Comments (0)
Add Comment